Soluții de Cercetare

Mercury Research a dezvoltat instrumente de cercetare adecvate pentru a oferi informații valoroase profesioniștilor în marketing, astfel încât aceștia să înțeleagă mai bine piețele în care activează. Suntem conștienți de faptul că există diferențe între industrii și tocmai de aceea am conceput instrumente speciale de cercetare strategică pentru a descrie fiecare piață.

Cunoaște Piața
Optimizează Produsele

Decizia de a vă optimiza produsele într-o piață competitivă este de cele mai multe ori o necesitate și nu o opțiune. Am dezvoltat instrumente complexe și analize pentru a ne ajuta clienții să decidă asupra prețului optim, să înțeleagă deciziile consumatorilor în procesul de cumpărare și să afle cum ambalajul produsului ar putea afecta vânzările.

Îmbunătăţește Operaţiunile

Aproape orice industrie are o componentă de servicii, de la instituțiile financiare care oferă servicii doar propriilor clienți până la producătorii de bunuri ambalate care oferă servicii de gestionare retailerilor sau servicii de vânzări distribuitorilor angro. Astfel, orice instrument de management al calității are legătură cu clientul. Mercury Research vă poate ajuta să discutați direct cu clienții dumneavoastră prin intermediul studiilor de satisfacție sau cu ajutorul cumpărătorilor misterioși, care vă pot evalua calitatea serviciilor.

Eficientizează Publicitatea

Publicitatea poate fi extrem de costisitoare și cu toate acestea nu aduce mereu rezultatele dorite. Evaluarea modului în care copy-ul răspunde obiectivelor dumneavoastră de comunicare, testarea performanței anunțului și urmărirea campaniilor pentru a vedea dacă mesajul transmis este de impact sunt doar câteva dintre instrumentele de cercetare publicitară.

Should you need assistance or more information on our solutions and sector expertise, our experts will guide you.

Newsletter

Register to our newsletter and get our latest news.

Newsletter-ul include:

Membri

  • ESOMAR Individual Membership Information
UP