Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Mercury Research respectă confidențialitatea vizitatorilor site-urilor sale web. Această politică de confidențialitate („Politica de confidențialitate”) explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm datele cu caracter personal („Date cu caracter personal”) transmise prin intermediul acestui site web, respectând legislația națională, europeană și inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Declarație de confidențialitate

Mercury Research se angajează să vă protejeze informațiile personale. Această politică de confidențialitate se referă la utilizarea de către Mercury Research a oricăror informații personale pe care ni le furnizați online.

Această politică de confidențialitate nu se aplică colectării și utilizării datelor cu caracter personal în studiile de cercetare de piață pe care le efectuăm. În acest sens, Mercury Research respectă codul de conduită al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro), Notificarea Nr. 6457/2007 care se referă la datele personale colectate prin anchete de cercetare de piață.

Datele personale pe care le colectăm

Prin intermediul acestui site, Mercury Research poate colecta informații pe care ni le transmiteți în mod voluntar, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Prin trimiterea detaliilor dvs., permiteți Mercury Research să vă furnizeze serviciile, activitățile sau conținutul online.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Mercury Research va folosi informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu această Politică de confidențialitate pentru o serie de scopuri, inclusiv următoarele:

  • pentru a ne furniza serviciile, activitățile sau conținutul online și pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor dumneavoastră
  • pentru a vă contacta și/sau a vă oferi informații generale, precum și informații despre produsele și serviciile noastre
  • în „scopuri de administrare a serviciilor”, ceea ce înseamnă că Mercury Research vă poate contacta din motive legate de serviciul, activitatea sau conținutul online la care v-ați înscris
  • pentru a împărtăși contractorilor sau partenerilor Mercury Research în legătură cu serviciile pe care aceste persoane sau entități le prestează pentru sau cu firma noastră. Acești contractori sau parteneri au restricții de a utiliza Datele cu caracter personal în orice alt mod decât pentru a furniza servicii pentru Mercury Research. Putem, de exemplu, să furnizăm Date cu caracter personal contractorilor sau partenerilor pentru găzduirea bazelor noastre de buletine informative, dar acele părți nu pot folosi Datele dumneavoastră cu caracter personal în propriile lor scopuri, care nu au legătură cu munca pe care o desfășoară pentru noi;
  • pentru a răspunde solicitărilor autorităților guvernamentale sau atunci când este cerut de lege;

Securitate

Aplicăm măsuri stricte de securitate pentru a proteja confidențialitatea și integritatea datelor dumneavoastră cu caracter personal atunci când le transferăm, stocăm sau procesăm. Folosim măsuri de securitate fizice, administrative și tehnice pentru a reduce riscul de pierdere, utilizare greșită sau acces neautorizat, dezvăluire sau modificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Stocăm datele dumneavoastră personale pe servere securizate care sunt situate fie la birourile noastre, la birourile subcontractanților noștri, fie la centre de date complet clasificate.

Site-uri web ale terților

Site-ul web Mercury Research conține hyperlinkuri către site-uri web deținute și operate de terți. Aceste site-uri web terțe au propriile lor politici de confidențialitate și, prin urmare, vă îndemnăm să le revizuiți.

Membri

  • ESOMAR Individual Membership Information
UP